6 Temmuz 2008

İstanbul'da 'Electronica Festival' coşkusu



Türkiye'nin ilk dans müziği festivali Electronica Festival İstanbul, ilk 4 senede 62.000 katılımcıyı ağırladı ve beşinci senesinde sürpriz sanatçılar ve ilgi çeken prodüksiyonuyla geliyor. Artık tüm dünyada tanınan ve referans festivaller arasına giren, 4 sene içinde 400'u aşkın performansa ev sahipliği yapan Electronica Festival İstanbul 2008 senesinde de birçok önemli ismi konuk ediyor. 2008 senesinde 20.000 katılımcı hedefiyle yola çıkan Electronica Festival İstanbul, 11 ve 12 Temmuz tarihlerinde sahne ve ışık şovlarıyla katılımcılara 5. yıl coşkusunu yaşatıyor.


Beşinci senenin DJ headliner'ı Türkiye'de ilk performansını verecek olan, dans müziği müzik sahnesinin isimlerinden David Guetta. Ünlü prodüktör Trentemöller ise ilk kez canlı performansıyla festivalin ana sahnesinde müzik ziyafeti sunacak. Senelerdir gelmesi beklense de Türkiye'de performans verememiş olan, Kanada'nın yıldızı Tiga da ilk kez Electronica Festival İstanbul 2008'de. Electronica Festival İstanbul 2008 bir ana sahne ve bir dev çadır olmak üzere 2 sahnede gerçekleşiyor. 2 büyük sahneye ek olarak 500 kişilik 'Silent Disco' sahnesi de festivalcilerle buluşuyor.


Her iki gün de ana sahnedeki performanslarla gündüz saatlerinde başlayacak festival, gece yarısından sonra çadır alanında dünyanın en iyi DJ'leriyle sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek. Electronica Festival İstanbul 2008 biletleri tüm Biletix satış ofislerinden, Biletix web sitesinden ve etkinlik günü Parkorman'da

Hiç yorum yok: