22 Temmuz 2008

30 Yıldır Hiç Dışarı Çıkmadı

Fransa bu olayı konuşuyor. 17 yaşında bir eve kapandı 30 yıl boyunca hiç dışarı çıkmadı. Saçları ise 3 metre uzadı. Polis ölen annesini aramak için eve gidince inanılmaz bir manzarayla karşılaştı.

Fransa bu olayı konuşuyor. Polis ölen annesini aramak için eve gidince inanılmaz bir manzarayla karşılaştı. Evde saçları 3 metre uzamış bir adamla karşılaştı. Yapılan araştırmada adamın 30 yıl boyunca hiç dışarı çıkmadığı tespit edildi. Fransa'nın Monako kentinde zenginlerin yaşadığı Cap Martin'de polis 7 Temmuz'da Therese Pages evinde araştırma yaptı.

Kadın oturduğu koltukta ölü bulundu. Ancak polisi hayrete düşüren olay bu değildi. Çünkü 30 yıldır hiç dışarı çıkmamış ve saçları 3 metre boyunda bir adama rastladı.

Adamın 30 yıldan bu yana emekli annesi ile birlikte yaşadığı ve bu süre içinde dünyayla ilişkisini keserek, evde yaşadığı ortaya çıktı. Michel Pages adlı adam 1974 yılından bu yana hiç güneş yüzü görmemiş.

Michel henüz 17 yaşında iken dünyayla bağlarını keserek evde yaşamayı seçmiş. Michel Pages bulan polis, "Ev çok kötü bir şekilde kokuyordu. Açlıktan zayıf düşmüş bir adam gördüm. Çok kötü kokuyordu ve pantolonuna yapmıştı" dedi.(HABER7)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ayyy inannmıyorummmm!!!peki bu adam ne yemiş, ne içmiş? nası dayanmış 30 yıl, nasıl ölmemiş..annesi neyden ölmüş? çürümüşmü? adam ondanmı hayata küsmüş..bu ne biçim haber hiç aydınlatmamış be hacı:p kim yazdıysa sölee 5n 1 k ya uygun yazsınlaR::::)çok mrk ettim şimdi yaaa.abooo

lafsata dedi ki...

Haberin tamamı bu kadar. Bütün neti araştırdım ve daha uzun bir metne rastlamadım. Ya 30 yıl hiç dışarı çıkmamıştır ama annesi - babası falan çıkmıştır. (alışveriş için falan) Yoksa açlıktan ölürdü. Ne manyak bi aileymiş, ne saçma iş vala şükür halimize... :))